Kategorier
Nyhetsbrev Restaurang-bar-café Sprit-öl

Cocktailbaren MAP Maison får ett syskon i Sverige

I London har baren gjort succé. Nu har man nyligen öppnat i Stockholm under namnet MAP Petite Maison – nästan lika exklusiv och elegant som i London.

Det nya cocktailbaren MAP Petite Maison i Stockholm, med endast femton platser, satsar på klassiska cocktails samt egna experimentella varianter som hämtat inspiration från hela världen. Det finns även möjlighet att prova utvalda tapas från Medelhavet som skapats för att passa till barens cocktails, whisky och rom.

– MAP Petite Maison är den första fristående internationella cocktailbaren i Stockholm. Målet är att skapa en intim och personlig upplevelse för alla som uppskattar cocktails och kvalitetssprit, säger Melissa Frangi som är Global Bars Manager på MAP.

Under åren har MAP Maison i London byggt upp en personlig direktkontakt med flera av världens främsta destillerier. Det innebär att även baren i Stockholm får ett sortiment utöver det vanliga med flera rariteter på hyllorna, inte minst inom skotsk och japansk whisky. Konsten på MAP Petite Maison byts regelbundet ut och till varje utställning skapas en ny cocktail som inspirerats av verken. 

Här hittar du MAP Petite Maison.

Läs även
Ingen kan ha missat hur svenskt gin stormar fram. Snart…