Kategorier
Nyhetsbrev Vintips

En riktigt prisvärd magnum-cab från Napa Valley

Vinpromotion i samarbete med Ward Wines

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon är både hyllad och prisbelönt – många gånger om. En riktig favorit bland alla som gillar lyxig kalifornisk Cabernet Sauvignon.

För ännu större upplevelse: Missa inte Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon på magnumflaska. Den kommer garanterat att imponera på vännerna vid nästa middag. En säker wow-effekt!

På köpet får du också en butelj som håller vinet ungt längre. Med andra ord: ett magnumvin kan lagras ännu längre än standardflaskan.

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon på magnum finns i utvalda butiker – men kan beställas till alla.

Hitta vinet i butik eller beställ här.

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon 2018. Magnum (1500 ml). Pris 499 kr, nr 72524.

Black Stallion Winery är en imponerande anläggning med några av Napa Valleys bästa Cab-viner.

Om Black Stallion Estate Winery

Anläggningen är en vacker och tidigare berömd hästranch längs Silverado trail i Napa Valley. Då med stora stallar och en egen arena för hästkapplöpning. Idag finns här istället ett modernt vineri med produktion av vin på druvorna cabernet sauvignon, pinot noir och chardonnay. Vinhuset är döpt efter den mest berömda hästen på sin tid: hingsten Black Stallion.

Om vinet

Både smakrikt och elegant med rika toner av svarta vinbär, björnbär, kryddnejlika, kaffe och rostade ekfat. Lång balanserad eftersmak. 

Druvorna till vinet har handskördats på odlingar med kalksten och kiselgrus. Vinet är lagrat 18 månader på nya och gamla ekfat – både franska och amerikanska.

Läs även
I början på juli var det dags igen. Guide Michel…