Kategorier
Nyhetsbrev Resor

Välkommen till en exklusiv mat- och vinkryssning i Medelhavet

30 september till 8 oktober 2022

Här kommer ett spännande tips från mig – eftersom jag i högsta grad är inblandad. Jag ska nämligen vara ciceron på den mäktiga femmastade fullriggaren Royal Clipper. Bara det är imponerande. 

Under kryssningen gör vi stopp på flera fantastiska destinationer som Portofino i Ligurien, Stintino på Sardinen, Calvi och Propriano på Korsika och Bandol och St. Tropez i Provence. Vid några av hamnstoppen besöker vi både matproducenter och lokala vingårdar där vi får prova mat och vin. 

Här är segelrutten

Ombord ska jag berätta om mat- och vinkultur i Medelhavet och håller även flera provningar med viner från Medelhavets kuster. Allt ingår! Till och med min senaste vinbok ”Stora Vinskolan” som blivit utsedd till världens främsta.

Här kan du läsa mer – och boka om du är intresserad.

Läs även
För andra året i rad ligger danska Alchemist i topp…