Kategorier
Nyhetsbrev Svenska drycker

Svenskt vin i succépodden

På torsdag den 17 juni är det dags för ett nytt avsnitt i podden Vinskolan . Denna gång ska det handla om Sverige som vinland. från början till idag och i framtiden. Extra aktuellt nu inför sommarens semesterresor. 

Vinskolan har gjort stor succé – inte bara bland vinentusiaster och sommelierer utan än mer hos vanliga vinintresserade – tack vare sitt lättsamma format utan pekpinnar men med glimten i ögat. Varje avsnitt lyssnas på av mer 5 000 personer.

Podden bygger på prat mellan en rutinerad far och en orutinerad son. Far heter Mikael Mölstad och har varit en del av vinsveriges epicentrum i trettio år. Son heter Carl-Johan och har under sitt trettioåriga liv av någon anledning inte lyckats fånga upp speciellt mycket kunskap av sin vindrickande far. 

Far och son Mölstad har en vinpodd ihop.

I poddserien får du följa med när son frågar far om vin. Högt och lågt – på ett givet tema. Praktiskt och pedagogiskt. Enkelt och invecklat. Häng med – det är kul. Podden bygger på alla kapitel i den nyutkomna Stora Vinskolan. Ett perfekt komplement, menar många.

Här kan du lyssna. Finns även på Spotify och Podcaster.

Läs även
Vad är det man ägnar sig mer åt under en…