Podd och nyhetsbrev

Lyssna på Vinskolan Podcast

Vinskolan har gjort stor succé – både bland vanliga vinentusiaster men även bland de som jobbar professionellt med dryck – tack vare sitt lättsamma format med glimten i ögat. Mer än tiotusen personer lyssnar varje månad.

Podden innehåller frågor och prat mellan en vinrutinerad far och en mindre vinrutinerad son. Far heter Mikael Mölstad och har varit en betydande del av vinsverige i trettio år. Sonen heter Carl-Johan och vill efter mer än ett trettioårigt liv fånga upp all vinkunskap från sin far.  

Podden bygger på innehållet i den nyutgivna Stora Vinskolan. De första tretton avsnitten går igenom bokens alla kapitel.

Skrivet om Vinskolan podcast

”En far lär sin vuxne som allt han kan om vin, det är upplägget i Vinskolan som kan vara det mysigaste man kan lyssna på just nu.” (jan 2021)

”Jag har tipsat om far och son Mölstad förut, men eftersom Vinskolan – trots det – inte är en av landets största poddar ännu kommer här en hyllning i repris. Varannan vecka släpps ett avsnitt på ett supertydligt tema till exempel Champagne eller Österrike. Sonen Carl-Johan ställer kluriga frågor och pappa, tillika vinexperten och SvD-skribenten, Mikael får briljera med sin kunskap om druvor, distrikt och domaines.” (dec 2022)

Alexander Dominici, SvD

Vinskolan podd hittar du där poddar finns. Som t ex på Spotify här.

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Mat & Dryck med Mikael Mölstad innehåller mitt personliga urval av nyheter som jag tror att du som läsare är intresserad av. Allt i nyhetsbrevet är redaktionellt material om inte annat anges.

Vill du tipsa om nyheter skriver du till mig på denna mejladress.

Vill du prenumerera?

Skiv upp ditt namn och din mejladress här.

* indicates required